Ruilen en Retourneren

Binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling, kun je je nog bedenken en ons laten weten dat je het artikel terug wilt sturen. Bewaar je verzendbewijs goed.
Je mag het artikel natuurlijk passen, maar bij het ruilen of retourneren dient het artikel redelijkerwijs ongebruikt en in goede staat te zijn. Let op, dit geldt niet voor afgeprijsde artikelen.
Gelieve ons een email te sturen of een bericht achter te laten via ons contactformulier. Dit kun je doen door een bericht te sturen naar; Info@MRPFashion.nl of ga via onderstaande, naar ons contact formulier.

 

Zorg dat je je retourzending met Track & Trace retour stuurt, maak je hier geen gebruik van dan is dit op eigen risico, mocht het pakketje kwijtraken met de post.
De kosten voor retour, zijn voor eigen rekening.

Hoe retourneer je een artikel?
Als je een bestelling wilt retourneren verzoeken we je een email te sturen naar info@MRPFashion.nl of een bericht te sturen via ons contactformulier. 

 

Meld in het onderwerp, dat het gaat om een retour en het ordernummer. Daarbij verzoeken we je een reden van het retouren te vermelden. Het benoemen van de reden is niet verplicht, maar wij willen dit wel graag weten om onze service te kunnen verbeteren. Schrijf goed leesbaar het onderstaande adres op het pakket. Het pakket kun je sturen naar:

MRP Fashion

T.a.v. Webshop retouren

Pieter aertsenhage 86
3437 NW te Nieuwegein

Het enige dat je hoeft te doen is het pakket in te pakken, het retour adres op het pakket te vermelden en het pakket in te leveren. Zij handelen de retour verder af. Jij bent verantwoordelijk voor het correct retourneren van het artikel.

Hoe ruil je een artikel?
Als je een bestelling wilt ruilen verzoeken we je een email te sturen naar info@MRPFashion.nl of een bericht te sturen via ons contactformulier.
 
Meld in het onderwerp, dat het gaat om het ruilen van een artikel, plus het ordernummer. Vermeld in het bericht het artikelnummer van het te ruilen artikel. Daarbij verzoeken we je een reden va1 dit gel niet voor afgeprijsde artikelen.n het ruilen te vermelden. Het benoemen van de reden is niet verplicht, maar wij willen dit wel graag weten om onze service te kunnen verbeteren.